Diari digital de la comarca de Sóller
Diumenge, 11 d'abril de 2021   |   02:49
 
Enquesta  
Què s’ha de fer amb Aqualia?

Continuar amb la concessió
Prorrogar la concessió
Remunicipalitzar el servei
 
Marc Esteve ha estat de nou el golejador de l'equip.
31/01/2021 | 15:47
Gran punt davant l'Eivissa-Illes Pitiüses
J. Vicens

Gran partit del C.F. Sóller que ha aconseguit trencar la ratxa de victòries amb la que l'Eivissa-Illes Pitiüses arribava al partit d'avui. Els sollerics, amb un gol de Marc Esteve a la segona part, han estat capaços de sumar un punt que els manté a la sisena posició.

Els eivissencs s'havien avançat en el marcador a través d'un llançament de falta directe al final de la primera part. Toni Manrique, titular avui a la porteria sollerica, no ha pogut fer res per aturar el fort llançament que ha suposat el 0-1.

Però a la segona part el Sóller s'ha mostrat convençut de poder igualar. A partir d'una gran solidesa defensiva, l'equip ha anat creixent fins que en el tram final ha modificat el seu posicionament tàctic per tancar l'Eivissa al seu camp. I ha estat quan Marc Esteve ha pogut anotar en una segona jugada després d'una pilota penjada a l'àrea.

Ja amb l'1-1 al marcador els sollerics ho han seguit intentant. De fet, han tengut una gran ocasió per fer el segon. L'Eivissa, mentrestant, no s'ha apropat a la porteria de Manrique.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a