Diari digital de la comarca de Sóller
Diumenge, 11 d'abril de 2021   |   02:12
 
Enquesta  
Què s’ha de fer amb Aqualia?

Continuar amb la concessió
Prorrogar la concessió
Remunicipalitzar el servei
 
Quatre usuaris continuen hospitalitzats.
01/02/2021 | 10:26
Mor un usuari d'Estel Nou
saveu.cat

El municipi de Sóller ha de lamentar una nova víctima mortal propiciada per la covid-19. Es tracta d'un home d'uns 70 anys d'edat que ahir perdia la vida en un centre hospitalari de Palma a causa de les complicacions derivades del contagi de la covid. Es tracta d'un usuari del taller ocupacional Estel Nou que formava part del brot de 32 persones que es varen contagiar fa poc més de dues setmanes.

Fonts d'Estel Nou han confirmat aquesta nova víctima mortal a causa de la pandèmia, la número 22 d'ençà que va esclatar la crisi del coronavirus.

També han explicat que quatre usuaris d'Estel Nou continuen ingressats a l'UCI i que evolucionen favorablement, igual que la resta de contagiats pel brot inicialment descobert a l'habitatge tutelat d'Estel Nou, però que va acabar afectant gran part del conjunt del centre.

Sóller travessa en aquest moment un moment complicat pel que fa a contagis de la covid-19. Segons dades del Govern Balears actualitzades a dia 30 de gener, durant els 7 dies anteriors es varen detectar 47 contagis, que ascendeixen a 92 si es tenen en compte els 14 darrers dies. Això significa que la detecció d'afectats per la malaltia no va a la baixa, sinó que es manté.

El nombre de positius per cada 100.000 habitants a 14 dies és a Sóller de 671, per damunt del 588 del conjunt de les Illes Balears i dels 325 que aconsegueix Mallorca després de diverses jornades de descens.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a