Diari digital de la comarca de Sóller
Diumenge, 11 d'abril de 2021   |   02:57
 
Enquesta  
Què s’ha de fer amb Aqualia?

Continuar amb la concessió
Prorrogar la concessió
Remunicipalitzar el servei
 
Una imatge del partit de diumenge passat front l'Eivissa.
06/02/2021 | 11:11
A la recerca d'un nou triomf
J.V.

El C.F. Sóller visitarà demà diumenge el terreny de joc del Cardassar en un partit en el que intentarà mantenir la bona imatge dels darrers partits. L’equip de la vall cercarà una victòria que els allunyaria definitivament de l’equip de Sant Llorenç, l’actual penúltim de la classificació.

Aitor Martín i Joan Carles Pérez seran baixa respecte l’equip que va jugar diumenge front l’Eivissa. El primer ho serà per lesió, mentre que el segon no podrà jugar per acumulació de targetes grogues. A més, Àlex Latorre, Marcos Fernández i Àlex Santaeufemia encara no es troben recuperats i tampoc podran jugar. En canvi, la participació de Toni Huertas, Julio Córdoba i Néstor serà dubtosa fins el darrer moment.

L’entrenador del C.F. Sóller, Àlex López, és conscient que els locals presentaran molta batalla degut a la seva situació a la classificació: “Serà un partit molt complicat. El Cardassar és un equip molt intens i molt agressiu que juga al límit del reglament. I ara mateix es troba molt necessitat. Ens esperarà com si fos una final i ens exigirà molt si volem aconseguir un resultat positiu”.

López també s’ha mostrat content respecte l’evolució del seu equip durant les darreres jornades. “Estam tenint una progressió positiva a nivell de rendiment”, ha dit. I ha afegit que “els jugadors van agafant la forma i van creixent”, referint-se a aquells membres de la plantilla que s’han recuperat de llargues lesions i que ja estan entrant a l’equip. “Tot això em fa ser optimista”, ha conclòs.

D’altra banda, pel que fa al punt aconseguit diumenge davant l’Eivissa, López diu que “en una competició tan particular com la d’enguany, tot el que sigui sumar davant qualsevol rival és molt bo”.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a