Diari digital de la comarca de Sóller
Dimecres, 3 de març de 2021   |   07:10
 
Enquesta  
Creus que tornarà el peatge al Túnel de Sóller?


No
 
Reunió que s'ha realitzat avui a l'Ajuntament
10/02/2021 | 16:09
Els informadors no visiten domicilis
saveu.cat

Els informadors covid que aquests dies visiten Sóller no realitzen visites domiciliàries ni molt manco accedeixen als habitatges. Així ho han deixat clar la regidora de Sanitat, Catalina Pomar, i la coordinadora de zona d'aquest servei, Carolina Bonnin, que avui dematí s'han reunit per abordar qüestions relacionades amb la campanya informativa.

Les dues responsables han informat que els tres informadors que hi ha a Sóller treballen a vies i espais públics "i no realitzen visites a domicilis", ha reiterat Pomar. Amb aquesta afirmació, Pomar i Bonnin han volgut sortir al pas a la preocupació que generen uns suposats impostors que realitzen visites domiciliàries amb l'excusa d'informar sobre el coronavirus però amb la intenció de cometre robatoris. 

Els informadors treballaran a Sóller, Fornalutx i Deià durant sis mesos per explicar a la població de les conductes preventives individuals i col.lectives per evitar la propagació de la covid. No tenen potestat sancionadora.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a