Diari digital de la comarca de Sóller
Dimecres, 3 de març de 2021   |   05:55
 
Enquesta  
Creus que tornarà el peatge al Túnel de Sóller?


No
 
El cartell, en un establiment hoteler.
12/02/2021 | 11:39
Crit d'auxili del món turístic
G.M.

Establiments comercials lligats al món del turisme (hotels, restaurants, cafeteries, agroturismes i fins i tot el tramvia) llueixen des d'avui grans pancartes que, amb el lema "SOS turisme", reclamen una situació al bloqueig de l'economia de l'illa de Mallorca, basada en gran part en el negoci turístic.

La presidenta de la Federació Empresarial Hotelera de Mallorca, María José Aguiló, assegurava aquests dies que el sector necessita "respostes fermes" davant una situació que "és molt crítica". El sector assegura que no podrà aguantar un altre estiu sense turisme i les notícies que es van rebent apunten a una dilatació del temps de recuperació, que es pot allargar precisament fins passat l'estiu.

A Sóller els hotels romanen tancats i ahir es va saber que els bars i cafeteries hauran de romandre també sense públic al menys fins dia 2 de març. El tramvia funciona a mig gas i el tren va ajornant la seva tornada per la manca absoluta de turisme, tal com també ho fan altres negocis lligats al món del turisme.

Sóller es suma, per tant, des d'avui a la campanya "SOS turisme" que empapera un gran nombre d'establiments comercials per cridar l'atenció sobre la necessitat de reactivar l'economia el més aviat possible.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a