Diari digital de la comarca de Sóller
Diumenge, 11 d'abril de 2021   |   02:53
 
Enquesta  
Què s’ha de fer amb Aqualia?

Continuar amb la concessió
Prorrogar la concessió
Remunicipalitzar el servei
 
La terrassa tancada d'un bar de Plaça
25/02/2021 | 15:37
Terrasses fins a les 17 hores
saveu.cat

A partir del proper dimarts bars i restaurants podran recuperar el servei de terrassa amb l'inici del procés de desescalada. El Govern balear ha acordat que aquests espais a l'aire lliure podran estar en servei fins a les 17 hores hores amb un 50% d'aforament màxim.

El que no canviarà serà la prohibició de servir consumicions a l'interior dels establiments, per la qual cosa els clients hauran de fer-les a les terrasses o endur-se-les a casa. A les terrasses només hi podrà haver un màxim de quatre persones per taula de fins a dos nuclis de convivència.

En matèria de reunions socials i familiars es permetrà un màxim de sis persones de dos nuclis de convivència. En el comerç es manté l'obligació de tancar a les 20 hores i un 50% del seu aforament. I el toc de queda es manté igual, entre les 22 i les 6 hores del dematí del dia següent.

Amb la reobertura d'establiments, Mallorca, i també Sóller, inicia el procés de desescalada després que la tercera onada de la covid hagi donat un cert alivi amb una notable reducció de contagis. Les noves mesures entraran en vigor a partir del proper dimarts, dia 2.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a