Diari digital de la comarca de Sˇller
Diumenge, 11 d'abril de 2021   |   03:44
 
Enquesta  
QuŔ sĺha de fer amb Aqualia?

Continuar amb la concessiˇ
Prorrogar la concessiˇ
Remunicipalitzar el servei
 
Antoni Frontera al costat del punt de recÓrrega
24/03/2021 | 16:17
El primer punt de recÓrrega p˙blic
saveu.cat

Antoni Frontera, President de la distribuïdora U energia, ha donat per operatiu  el primer punt de recàrrega públic per a vehicles elèctrics e Sóller el qual es troba situat a la plaça de Teixidores.

La instal·lació completa ha estat realitzada per l'equip tècnic d'U energia tenint en compte la possibilitat d'ampliació, donat l'auge actual del parc automobilístic de cotxes elèctrics i la idea d'un futur més sostenible per a Mallorca. Avui dia disposar d'un punt de recàrrega elèctric pròxim és de gran importància.

U energia s'encarrega del manteniment del punt instal·lat, disposant d'un monitoratge actiu que permet solucionar qualsevol avaria en menys de 48h, gràcies a l'existència d'un centre de control operatiu les 24 hores del dia, els 365 dies de l'any. D'aquesta manera els veïnats i visitants tenen al seu abast una estructura de càrrega pública sempre disponible, d'acord amb els valors d'U energia, oferint proximitat i la màxima atenció als usuaris.Anterior Tanca SegŘent Compartiu-ho a