Diari digital de la comarca de Sóller
Diumenge, 11 d'abril de 2021   |   02:46
 
Enquesta  
Què s’ha de fer amb Aqualia?

Continuar amb la concessió
Prorrogar la concessió
Remunicipalitzar el servei
 
Membres que han participat a la reunió
25/03/2021 | 15:36
Ajudes per recuperar els valors de la Serra
saveu.cat

El Consorci Serra de Tramuntana ha llançat una línia de subvencions que van destinades a la  recuperació d'elements etnològics i arquitectònics amb valor patrimonial, la recuperació del paisatge i espais agrícoles. Estan destinades a ajuntaments, particulars, empreses i entitats privades.

Les novetats de la convocatòria d'enguany han anat encaminades a agilitzar la tramitació i la resolució de les sol·licituds, eliminant la concurrència competitiva. Una altra novetat destacada pel que fa a les ajudes als particulars és que són subvencionables (fins a 300 euros) les despeses de redacció, gestió administrativa i tècnica del projecte presentat. També s'ha allargat el termini de presentació de sol·licituds fins a tres mesos.

Avui dematí s'ha celebrat a l'Ajuntament una reunió en la que hi han participat el tinent de batle, Carlos Darder, amb diversos tècnics municipals i la consellera de Territori del Consell de Mallorca, Maria Antònia Garcias, durant la qual han abordat les novetats que ha introduït el departament de Territori en les subvencions destinades específicament als municipis de la Serra.

 


Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a