Diari digital de la comarca de Sóller
Diumenge, 11 d'abril de 2021   |   02:55
 
Enquesta  
Què s’ha de fer amb Aqualia?

Continuar amb la concessió
Prorrogar la concessió
Remunicipalitzar el servei
 
25/03/2021 | 15:41
La quarta onada s'afiança
saveu.cat

La quarta onada del coronavirus sembla que ja és aquí. Les xifres dels darrers dies així ho corroboren ja que durant la última setmana no han deixat de créixer el número de contagiats a Sóller que ja se situa en la trentena.

La situació que es dona a Sóller contrasta amb la que hi ha a Fornalutx i Deià, pobles que ara mateix estan lliures de covid, segons les dades que maneja la Conselleria de Salut.

Sóller segueix la mateixa tendència que registra la comunitat autònoma, on ahir es varen diagnosticar fins a 36 nous casos de la malaltia. A hores d'ara la incidència acumulada al conjunt de les Illes Balears es troba en 49 casos per cada 100.000 habitants, uns valors que estan per davall dels estàndards que estableix l'Organització Mundial de la Salut (OMS).

A partir de demà entren en vigor noves mesures restrictives com el tancament de l'interior dels bars i restaurants. Balears tampoc no permetrà l'arribada de visitants nacionals degut a l'activació del tancament perimetral de l'arxipèlag.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a