Diari digital de la comarca de Sóller
Diumenge, 11 d'abril de 2021   |   03:39
 
Enquesta  
Què s’ha de fer amb Aqualia?

Continuar amb la concessió
Prorrogar la concessió
Remunicipalitzar el servei
 
Un agent de Trànsit de la Guàrdia Civil
08/04/2021 | 15:33
Enxampat un conductor a 150 per hora
saveu.cat

La Guàrdia Civil ha procedit a la investigació d'un home de 33 anys com a presumpte autor d'un delicte contra la seguretat viària.

Segons ha informat aquest dijous l'Institut Armat, els fets varen passar divendres passat, quan agents de al Sector de Trànsit de la Guàrdia Civil duien a terme un control estàtic de velocitat a la carretera MA-10 i varen sorprendre a una motocicleta de gran cilindrada circulant a 154 quilòmetres per hora en un tram de via limitat a 60.

Un cop identificat el conductor, de 33 anys, se li va informar que havia incorregut en un delicte contra la seguretat viària. Després del lliurament de diligències al Jutjat de Guàrdia serà sotmès en els pròxims dies a un judici ràpid.

Per part de la Guàrdia Civil es fa una crida a tots els conductors i usuaris sobre la necessitat de realitzar una conducció responsable, respectant en tot moment les normes de circulació i sense assumir riscos innecessaris, evitant per això conductes inadequades, arriscades o antireglamentàries.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a