Dimecres, 24 d'abril de 2024   |   05:24

Els jugadors celebrant el gol de Dani d'Hondt (3-0).
16/05/2021 | 19:47
El Sóller segueix a l'alça
J.V.

Victòria per 3-0 la que ha aconseguit avui capvespre el C.F. Sóller davant el Llosetense. Marc Esteve, Marcos Fernández i Dani d'Hondt han estat els autors dels gols d'un partit marcat per la greu lesió que ha patit el porter de l'equip visitant.

La primera part ha estat marcada per la igualtat i les poques ocasions de gol fins que al minut 23 s'ha produït una forta topada entre el porter i un central del Llosetense. La jugada, que ha acabat amb gol de Marc Esteve, ha provocat que el partit hagi estat aturat prop de 25 minuts. Les assistències dels dos equips han hagut d'atendre el porter, que en un primer moment ha perdut el coneixement. El partit ha estat interromput fins que ha arribat l'ambulància a Can Maiol i ha traslladat el porter fins a un centre hospitalari.

El marcador ja no s'ha mogut més en tota la primera part. A la represa, el Llosetense ha estirat línies per intentar contrarestar el gol solleric. Però s'ha trobat amb una bona defensa dels locals. El C.F. Sóller, per la seva banda, ha aprofitat una jugada de contraatac per anotar el 2-0, amb una passada d'Aitor que Marcos Fernández ha empès al fons de la xarxa. I ja en els minuts finals, una bona pilota penjada des de la banda dreta ha estat rematada per Dani d'Hondt per aconseguir el definitiu 3-0.

L'equip solleric tanca d'aquesta manera una primera volta perfecte a la fase de permanència a la Tercera Divisió. De les cinc jornades disputades el C.F. Sóller ha sumat quatre victòries i un empat, uns resultats que ja li atorguen la permanència de manera virtual. A hores d'ara, supera en onze punts la primera de les places de descens a la Regional Preferent.