Diari digital de la comarca de Sóller
Dilluns, 6 de desembre de 2021   |   11:38
 
Enquesta  
Estàs d’acord en la creació del vial peatonal que uneixi Gran Via i l’aparcament de Cetre per dins Can Pitera?


No
 
Els escolars entrant avui dematí a la Casa del Mar del Port.
10/09/2021 | 09:08
Comença el curs
SaVeu

Prop de 175.000 alumnes de les Illes Balears arranquen aquests dies el nou curs escolar. De tots ells, 2.088 ho fan a centres de la comarca, amb la particularitat que alguns s’incorporen avui mateix a les aules i altres ho faran el proper dilluns, en el segon any de començament escalonat.

Els alumnes i professors hauran de tornar dur la mascareta posada en els centres educatius, però enguany s’haurà acabat amb la semipresencialitat a les aules en tant que s’ha augmentat el nombre d’alumnes que es pot encabir en una classe. També hi haurà enguany la possibilitat que els alumnes d’una mateixa aula o grup bombolla puguin realitzar treballs comunitaris i activitats cooperatives, una possibilitat que l’any passat no estava permesa.

A més, els centres recuperaran els equips de suport i els especialistes, alguns dels quals ocupats el curs passat en altres tasques.

Durant la passada setmana i aquesta, per tant, els centres educatius han hagut de realitzar altra vegada canvis logístics per adaptar-se a la nova situació, enguany sensiblement més relaxada que l’any passat.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a