Divendres, 19 d'abril de 2024   |   10:42

Una imatge del partit disputat avui migdia a Can Maiol.
19/09/2021 | 14:32
A la zona alta de la taula
J.V.

Tercera jornada consecutiva sense perdre i segona victòria de la temporada per a un C.F. Sóller que s'afianca a la zona alta de la taula. L'equip és colíder amb els mateixos punts que el Poblense i el Manacor.

Avui migdia front l'Ínter Ibiza, l'equip ha demostrat la seva superioritat en una treballada victòria que no s'ha resolt fins a la segona part.

Després d'un primer temps de lluita i sense massa ocasions de perill, a la represa l'equip ha sabut desnivellar el marcador. Primer ha estat Marcos Fernández qui ha aprofitat una passada per rematar a gol des de l'interior de l'àrea petita. I minuts més tard ha estat Marc Esteve qui ha finalitzat una gran jugada individual de Gabriel Santos. El 2-0 ja ha estat una llosa massa pesada per als eivissencs.