Una imatge del partit d'avui capvespre.
17/10/2021 | 20:06
El Sóller cau davant el Mallorca B
J.V.

El C.F. Sóller ha caigut avui capvespre per 1-2 en el duel disputat davant el Mallorca B. Els visitants s'han enduit els tres punts de Can Maiol en un partit en el que han hagut de remuntar i suar de valent fins el darrer minut.

El partit ha començat amb molt de ritme. Els sollerics han sortit ben posicionats en defensa, tot i que no han renunciat a l'atac. En aquest sentit, al minut 7 Gabriel Santos ha culminat una gran jugada individual i ha fet pujar l'1-0 al marcador.

Els minuts han anat passant sense que el Mallorca B pogués reaccionar. L'equip d'Àlex López continuava fort en defensa i, fins i tot, ha tengut una gran ocasió per fer el segon. Emperò, ja en el tram final del primer temps, una treta de falta ha sorprès la defensa sollerica i Pablo Gálvez ha aprofitat una passada per pujar l'empat al marcador.

A la segona part ambdós equips jugaven les seves armes. El Mallorca B tenia la possessió de la pilota i controlava l'esfèric. Però el Sóller no li deixava arribar amb perill a la porteria de Pau Seguí.

L'empat s'ha desnivellat en el minut 68 quan el solleric Jaume Tovar ha aconseguit batre per baix el porter del Sóller i avançar el filial mallorquinista en el marcador.

Ja en el tram final de l'encontre el Sóller ha tengut alguna aproximació de perill davant la porteria del Mallorca B. Emperò, la sort no ha estat del seu costat i el gol de l'empat no ha arribat.