Diari digital de la comarca de Sóller
Dilluns, 6 de desembre de 2021   |   13:10
 
Enquesta  
Estàs d’acord en la creació del vial peatonal que uneixi Gran Via i l’aparcament de Cetre per dins Can Pitera?


No
 
Tornen a casa quatre senderistes
18/10/2021 | 15:25
Rescat al Torrent de Pareis
saveu.cat

Efectius dels Bombers dels parcs de Sóller i Inca han rescatat aquesta matinada a quatre excursionistes que s'havien perdut quan recorrien el Torrent de Pareis, a Escorca.

Segons ha informat Bombers de Mallorca, els rescatats són persones de nacionalitat alemanya residents a Mallorca que varen sortir ahir d'excursió cap a les 10 hores.

El seu entorn va denunciar la desaparició entrada la nit després de comprovar que no havien tornat a casa i que no hi havia manera de comunicar-se amb ells, de manera que cap a les 2.00 hores es va posar en marxa l'operatiu. Efectius del parc d'Inca varen accedir al torrent per la part alta i companys de Sóller varen iniciar la recerca per la seva desembocadura fins que varen donar amb els desapareguts a les 4 hores a la zona coneguda com Pas de s'Argolla.

Els especialistes i els excursionistes perduts varen arribar a peu fins als vehicles dels bombers a les 7 hores. Els rescatats estaven en bon estat de salut i varen tornar als seus respectius domicilis.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a