Diari digital de la comarca de Sóller
Dimecres, 4 d'octubre de 2023   |   21:20
 
Enquesta  
S’ha de prohibir l’estacionament a la carretera de desviació?


No
 
Imatge de la 312 de l'any 2018 al seu pas per Sóller
20/10/2021 | 15:39
Diumenge de talls de carreteres
saveu.cat

La disputa de la cursa ciclista Mallorca 312 prevista per al proper diumenge durà aparellada el tall de diverses carreteres de la vall amb motiu del pas dels ciclistes.

A la comarca, els talls afectaran a la carretera que va de Sóller a Lluc, un tram de la carretera del desviament i la que condueix cap a Deià.

D'acord amb les previsions que maneja l'organització, el tram entre Sóller i Lluc romandrà tancat entre les 7 i les 11 hores del dematí. A la carretera del desviament es permetrà el trànsit regulat entre Sóller i el Port i viceversa. En canvi, la carretera entre Sóller i Deià estarà tancada entre les 8 i les 12 hores del migdia. Es dóna la circumstància que aquest municipi quedarà aïllat per carretera durant unes hores, ja que la via que va entre Deià i Valldemossa romandrà tallada a la circulació en general entre les 8 i les 12 hores.ç

La cursa provocarà el tall de trànsit a fins a 37 carreteres de Mallorca repartides entre 28 municipis. L'organització calcula que al voltant de 900 persones, entre voluntaris i forces de seguretat, estaran controlant tot l'operatiu de les carreteres.

Dels 4.500 ciclistes que s'han inscrit en la present edició de la 312, més de mil són mallorquins. Espanya, Regne Unit, Alemanya i Bèlgica són els països que comptaran amb una major representació en una prova que té prevista la seva presentació dissabte que ve, a les onze del matí, a Platja de Muro.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a