Diari digital de la comarca de Sóller
Dilluns, 24 de gener de 2022   |   04:52
 
Enquesta  
T’apuntaràs a la iniciativa Ecotxe per compartir vehicles elèctrics?


No
 
Estat en el que ha quedat l'habitatge
04/11/2021 | 08:17
Un incendi calcina un habitatge
saveu.cat

Un habitatge del carrer de sa Mar ha quedat completament calcinat aquesta nit passada a conseqüència d'un incendi fortuït que s'hauria produït després que un ciri prengués foc a una taula camilla.

Els fets ocorregueren aquesta nit passada, i a conseqüència de la virulància del foc els moradors varen haver de ser traslladats amb ambulància a l'hospital de Son Llàtzer amb símptomes d'intoxicació per inhalació de fums. Al lloc del sinistre s'hi desplaçaren dotacions del parc de Bombers de Sóller i de la Policia Local que col.laboraren en l'extinció de l'incendi que pràcticament ha destrossat l'habitatge. A pesar de l'espectacularitat dels danys, l'immoble no ha sofert danys estructurals segons han pogut comprovar avui dematí els tècnics de l'Ajuntament.

No obstant això, dues vivendes del mateix edifici varen ser desallotjades per precaució. Els Serveis Socials de l'Ajuntament es faran càrrec dels moradors de la vivenda destruïda amb la finalitat d'atendre les seves necessitats bàsiques més urgents.

De la investigació que s'ha practicat després d'apagar les flames i refredar les dependències afectades, els bombers creuen que la causa del foc seria un ciri encés que hauria calat foc les faldes d'una camilla.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a