Diari digital de la comarca de Sóller
Dilluns, 24 de gener de 2022   |   03:52
 
Enquesta  
T’apuntaràs a la iniciativa Ecotxe per compartir vehicles elèctrics?


No
 
04/11/2021 | 15:00
La Guàrdia Civil va haver de tombar la porta
saveu.cat

Una patrulla de Seguretat Ciutadana de la Guàrdia Civil ha rescatat aquesta matinada la dona de 79 anys i el seu fill, de 51 anys, a l'aparatós incendi d'una vivenda del carrer de Sa Mar. Els agents varen haver de forçar la porta i van registrar la vivenda, que estava plena pel fum, amb pedaços a la cara fins a localitzar la dona i treure-la a l'exterior.

A les 02:15 de la matinada d'avui, una patrulla de la Guàrdia Civil va ser enviada per la Central 062 a l'habitatge en flames. En arribar, els guàrdies civils varen observar al lloc una patrulla de Policia Local i un home demanant auxili des d'una finestra del segon pis de la casa, des de la qual sortien grans flames i gran quantitat de fum.

Els guàrdies civils varen forçar la porta d'entrada del domicili que estava tancada i vare treure l'home a l'exterior, que en aquell moment avisava els agents que la seva mare era en una altra habitació. Immediatament els guàrdies civils varen tornar a l'interior de la casa en flames i ajudats per pedaços per cobrir-se la cara a causa de la gran quantitat de fum, varen registrar les habitacions fins que localitzaren la dona que varen treure del domicili i la varen lliurar a la Policia Local que es trobava a la porta de la vivenda.

Posteriorment els serveis sanitaris es varen fer càrrec de la dona major, que va ser la més afectada per inhalació de fum que ja es recupera favorablement a l'hospital de Son Llàtzer.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a