Diari digital de la comarca de Sóller
Dilluns, 6 de desembre de 2021   |   11:41
 
Enquesta  
Estàs d’acord en la creació del vial peatonal que uneixi Gran Via i l’aparcament de Cetre per dins Can Pitera?


No
 
Imatge del plenari d'avui dematí
09/11/2021 | 15:37
El PI posa la reversa i frena la moció
saveu.cat

La moció del PI que advocava per suprimir les terrasses a la via pública a la barriada de Santa Catalina no ha prosperat. El partit regionalista ha decidit posar marxa enrere i finalment no ha presentat la proposta.

Tot i això, Jaume Bestard, portaveu de la formació, ha defensat la proposició del seu partit que ha estat criticada per la resta de formacions polítiques representades en el consistori. Bestard ha advocat per crear una mesa de diàleg en la que hi prenguin part els representants de tots els partits polítics, restauradors i veïnats de la zona, una proposta que tampoc no ha entusiasmat gaire a la resta de l'hemicicle.

El PI defensava suprimir les terrasses als carrers de Santa Catalina d'Alexandria, Santa Apol.lònia i Sant Ramon de Penyafort a partir de 2022 per atorgar l'espai que ocupen taules i cadires als vianants. El sector de la restauració de la zona va entrar en còlera davant la proposta de moció que finalment no s'ha sotmès a votació.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a