Diari digital de la comarca de Sóller
Dilluns, 24 de gener de 2022   |   04:01
 
Enquesta  
T’apuntarŕs a la iniciativa Ecotxe per compartir vehicles elčctrics?


No
 
Les obres no començaran tan aviat com s'esperava.
27/11/2021 | 07:15
L’adjudicatŕria del Defensora cerca ara mestres d’obres
SaVeu

La represa dels treballs de rehabilitació del teatre Defensora Sollerense no començaran tan aviat com desitjava l’Ajuntament, en tant que l’empresa que recentment es va adjudicar el contracte està cercant mestres d’obra que vulguin executar els treballs.

Així ho ha assenyalat el regidor d’Urbanisme, Jaume Bestard (PP), que ha assenyalat que la concessionària ha contactat amb diverses empreses del sector de la construcció per oferir-los els treballs a través d’una subcontracta. Per la seva banda, des de la Patronal de Mestres d’Obra de Sóller, el seu president, Salvador Amengual, també ha coincidit amb Bestard en assenyalar que l’adjudicatària del Defensora ha contactat amb diverses empreses associades a la patronal per oferir-los els treballs de manobra.

L’Ajuntament de Sóller va adjudicar recentment la restauració del teatre a la firma Full Facility Services 2011, una empresa que té com a objecte social instal.lacions integrals. La seva activitat s’emmarca en les instal.lacions elèctriques, xarxes, telefonia i televisió, d’acord amb la descripció recollida en el Registre Mercantil. En el seu catàleg de feines realitzades hi figura la instal.lació elèctrica de l’edifici de pescadors del moll de marineria.

Sense data d’inici

El regidor d’Urbanisme, a més de reconèixer l’existència de contactes entre la concessionària i algunes empreses del sector de la construcció no ha pogut concretar la data d’inici dels treballs materials a l’interior del teatre.

La reforma del Defensora es va paralitzar ara fa dos anys després de finalitzar el termini d’execució. El contracte per reprendre els treballs està dotat amb un pressupost de 600.000 euros.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a