Diari digital de la comarca de Sóller
Dilluns, 24 de gener de 2022   |   05:40
 
Enquesta  
T’apuntaràs a la iniciativa Ecotxe per compartir vehicles elèctrics?


No
 
La taula amb els bolets classificats per nom i índex de toxicitat.
27/11/2021 | 16:23
A la plena dels bolets
G.M.

El Museu Balear de Ciències Naturals ha celebrat avui, després d'un any d'absència, la Jornada Micològica, una bona oportunitat per comprovar l'extraordinària varietat de bolets que es poden localitzar fàcilment a la Serra de Tramuntana.

Amb un programa d'actes limitat enguany, a causa de la pandèmia, a l'exposició micològica, els curiosos que s'han apropat al Camp d'en Prohom han pogut observar, al llarg del dematí, una gran estesa d'exemplars de diferents característiques, colors i mides, classificats pel seu índex de toxicitat, i parlar amb els diversos experts que s'han anat congregat a l'entorn de la llarga taula.

Aquesta tardor no havia començat gaire propícia per als recol·lectors de bolets, però des de fa algunes setmanes sí que han esclatat bolets arreu de la Serra de Tramuntana i ara es considera que hi ha la plena de la temporada. Es tracta, per tant, d'una campanya propícia i abundosa per als cercadors i també per als curiosos de la micologia.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a