Dissabte, 20 d'abril de 2024   |   11:50

Nando Expósito durant el partit d'avui capvespre.
05/12/2021 | 18:46
El Sóller retorna al camí del triomf
J.V.

Després de la travelada de la setmana passada davant el Rotlet Molinar, el C.F. Sóller s'ha imposat avui capvespre per 2-0 al Sant Rafel eivissenc. Els gols aconseguits per Gabriel Santos i per Santi Sastre han servit perquè l'equip assoleixi la setena victòria del curs.

A la primera part els eivissencs han tengut algunes ocasions clares per avançar-se en el marcador. Emperò, el marcador no s'ha mogut. Ja a la represa ha estat quan l'equip de la vall ha aprofitat les seves arribades per avançar-se en el marcador primer, i sentenciar després amb el segon gol a manca de cinc minuts pel final.

Aquest resultat permet que l'equip solleric es situï a la vuitena posició de la taula classificatòria.

Dimecres, festivitat de la Immaculada Concepció, es disputa una nova jornada de lliga. En aquesta ocasió, l'equip visitarà el terreny de joc del Platges de Calvià.