Divendres, 19 d'abril de 2024   |   23:25

Els jugadors celebrant el triomf. (Foto: C.F. Sóller).
06/01/2022 | 18:02
Victòria a Felanitx el dia dels Reis
SaVeu

Un gol de Miquel Bestard al minut 64 ha estat suficient avui dijous per assegurar els tres primers punts de l'any en el partit que han disputat Felanitx i C.F. Sóller.

Després de la derrota a casa davant el Mercadal i la suspensió del partit que s’havia de jugar dijous passat, els sollerics han aconseguit tornar sumar de tres en un partit que ha significat l'inici de la segona volta del campionat.

La primera part ha transcorregut sense que cap equip pogués superar el porter rival. Així, després del 0-0 amb el que s'ha arribat al descans, Bestard ha pogut desnivellar la balança transformant en gol el seu llançament.

La victòria permet allunyar el Felanitx en divuit punts a la taula classificatòria, tot i que aquest equip ha jugat menys partits que els sollerics a causa de vàries suspensions per la Covid-19.