Diari digital de la comarca de Sóller
Dissabte, 2 de desembre de 2023   |   12:22
 
Enquesta  
Estàs d’acord que l’Ajuntament instal·li càmeres de videovigilància per evitar l’abocament de residus a la via pública?


No
 
La pista de pàdel que s'ha construït a Sa Rutlana.
07/05/2022 | 06:15
L’àrea esportiva de Sa Rutlana pren forma
SaVeu

La primera fase de la transformació de Sa Rutlana en una nova àrea esportiva ja es troba en un avançat estat. La pista de pàdel, el seu tancament perimetral, la zona de gimnàs i la nova pista de futbet ja es troben delimitades i són una realitat a la vista de les persones que transiten per aquesta zona de Fornalutx.

Els treballs començaren a mitjans mes de febrer i ja es troben a la recta final. Han consistit en la retirada de part del perímetre lateral de la pista de futbet, la construcció d’una pista de pàdel en un dels seus extrems, la col.locació de gespa artificial a tota la pista i l’adequació d’una franja multifuncional que es destinarà a gimnàs i on s’hi ubicarà un armari per emmagatzemar material esportiu.

L’antiga pista poliesportiva de 43 metres de llargària ha vist com l’espai destinat a la pista de futbet s’ha reduït als 28 metres de profunditat. A l’espai restant s’hi ha construït la pista de pàdel i s’ha delimitat la superfície que albergarà el petit gimnàs, una instal.lació multifuncional i l’armari per emmagatzemar el material.

Segona fase dels treballs

La segona fase del projecte de transformació de les instal.lacions esportives no començarà, com a mínim, fins 2023. Els treballs hauran d’esperar a què s’hagi executat l’ampliació de l’escola.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a