Diari digital de la comarca de Sóller
Dilluns, 4 de juliol de 2022   |   07:28
 
Enquesta  
És correcta la xifra de 45 punts de fondeig d’embarcacions per al Port de Sóller?

Són massa pocs

És excessiu
 
La bandera que va ser retirada el 2021
12/05/2022 | 08:31
Segon any sense bandera blava al Port
saveu.cat

Les instal.lacions portuàries estaran un any més a lluir la bandera blava, després que s'hagi donat a conèixer el llistat de platges i ports que enguany lluiran aquest distintiu de qualitat durant l'any 2022. Es tracta del segon any consecutiu que la zona portuària de Sóller ha hagut d'arriar la bandera blava que va lluir entre els anys 2006 i 2020.

L'Associació d'Educació Ambiental i del Consumidor (ADEAC), promotora de la iniciativa, va difondre ahir el llistat de les banderes blaves que onejaran durant el 2022. Balears diposa de tretze platges i quinze platges amb aquest distintiu.

La presència d’una bandera blava en un port reconeix i estimula l’esforç de les comunitats locals per aconseguir que aquesta instal.lació compleixi determinats criteris de legalitat, accessibilitat, sanitat, neteja, seguretat i salvament, a la vegada que assegura que compti amb una informació i gestió ambiental adequades.

La campanya bandera blava es desenvolupa anualment en uns quaranta estats de quatre continents, incloent la immensa majoria països de la Unió Europea, de forma independent, voluntària i amb la participació d’entorn de 2.000 municipis costaners.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a