Diari digital de la comarca de Sóller
Dilluns, 4 de juliol de 2022   |   08:07
 
Enquesta  
És correcta la xifra de 45 punts de fondeig d’embarcacions per al Port de Sóller?

Són massa pocs

És excessiu
 
Cerca un local que compti amb les dimensions necessàries.
16/05/2022 | 06:48
Una cadena alemanya vol obrir un supermercat
SaVeu

Una cadena alemanya de supermercats té en estudi l’obertura d’una botiga a Sóller baix la marca “Aldi”. Representants d’aquesta firma manteniren una trobada amb el batle a les Cases de la Vila manifestant el seu interès per obrir el supermercat projectat al municipi.

En declaracions a aquest setmanari, Carles Simarro (PP), va manifestar que “des de l’Ajuntament els hem indicat que existeix una regulació en la instal.lació d’aquest tipus de botiga” i que “qualsevol projecte que presenti aquesta o qualsevol altra cadena haurà d’ajustar-se a la normativa”.

El batle feia referència al Pla Director d’Equipaments Comercials (PECMA) que va aprovar el Consell de Mallorca, que fixa les superfícies màximes d’aquests establiments i endureix els requisits per implantar noves grans superfícies a l’illa.

En el cas de Sóller, el citat pla estableix que per a l’obertura de nous establiments aquestes botigues podran tenir una superfície màxima de 1.500 metres quadrats.

Tant aquesta cadena com altres cadenes de supermercats han intentat infructuosament instal.lar-se a Sóller. El problema amb el que es troben és que no hi ha oferta de locals comercials amb la superfície mínima que requereixen aquests establiments, tal i com han explicat fonts de les Cases de la Vila. El supermercat més gran que opera actualment a Sóller ocupa 600 metres quadrats.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a