Diari digital de la comarca de Sóller
Dilluns, 4 de juliol de 2022   |   07:11
 
Enquesta  
És correcta la xifra de 45 punts de fondeig d’embarcacions per al Port de Sóller?

Són massa pocs

És excessiu
 
El Casal de Cultura les haurà d'abonar.
13/05/2022 | 10:12
27.000 euros en multes
SaVeu

El Casal de Cultura haurà de pagar finalment tres multes coercitives per la degradació en la que va caure la Casa de Sa Lluna, l’edifici que finalment la setmana passada l’entitat cultural va vendre per tal de posar fi a un problema que se li havia enquistat durant anys i que també li servirà per rescabalar el deute bancari que arrossegava.

Els serveis jurídics de l’Ajuntament han rebutjat les al.legacions que havia presentat el Casal contra la decisió de l’Ajuntament d’imposar-li multes coercitives mensuals per forçar la reparació del ruïnós edifici del carrer de Sa Lluna.

Una vegada que els recursos han estat desestimats, el municipi imposarà finalment tres sancions al Casal de Cultura que sumaran un total de 27.000 euros, a raó de 9.000 euros cadascuna. Les propostes de sancions seran remeses a l’Agència Tributària de les Illes Balears (ATIB), l’organ que s’encarrega de les labors de recaptació de les Cases de la Vila, segons confirmaren aquesta setmana fonts municipals.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a