Diari digital de la comarca de Sóller
Diumenge, 16 de juny de 2024   |   19:57
 
Enquesta  
Quina nota poses al batle Miquel Nadal després d’un any governant?

0 - 2‘5
2‘5 - 5
5 - 7‘5
7‘5 - 10
 
Autoritats i majors, avui, a Lluc
19/05/2022 | 15:28
La gent major es retroba a Lluc
saveu.cat

Entre avui i demà més de 2.000 persones arribades de tots els municipis de Mallorca celebren a Lluc una trobada auspiciada per la Federació d’Associacions de Persones Majors de la Part Forana amb l’objectiu de mantenir els contactes entre les diferents entitats adscrites a la Federació i per celebrar una ofrena floral a la Mare de Déu de Lluc, un acte que ja s’ha convertit en una tradició i que ara es recupera després de dos anys d’obligada absència.

Avui dijous han assistit a la trobada membres de les associacions de persones majors de Fornalutx, Santa Eugènia, Lloret de Vistalegre, S’Arracó, Llubí, Banyalbufar, Petra, Puigpunyent, Sineu, Sant Joan, Binissalem, Santanyí, Ariany, Cala d’or, Montuïri, Port de Sóller, Biniali, Estellencs, Porreres, Alcúdia, Vilafranca, Búger, Esporles, Selva, Inca i Consell.

Demà divendres hi assistiran les associacions de gent gran de Portocolom, Ses Salines, Santanyí, Felanitx, Sa Pobla, Palmanyola, Portocristo, Santa Margalida, Punta de N´Amer Sa Coma, Sóller, Pollença, Costitx, Capdepera, Alcúdia i Maria de la Salut.

Els Blavets de Lluc han actuat just abans de l’Eucaristia, oficiada pel prior de Lluc, Marià Gastalver, i celebrada a l’Acolliment de Lluc, i durant la qual les associacions presents avui han fet l’ofrena floral a la Mare de Déu.

El president de la Federació, Joan Bibiloni, ha donat la benvinguda als assistents i ha expressat la seva satisfacció per poder tornar a celebrar aquesta trobada «després de molt de temps i desitjant a tots els assistents, sobretot, molta salut». A l’acte també hi han assistit la presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera, i el batle d’Escorca, Antoni Solivellas.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a