Diari digital de la comarca de Sóller
Dimarts, 6 de juny de 2023   |   10:51
 
Enquesta  
En un hipotètic cas de pacte, ha d’ostentar Seny i Sentit la batlia durant una part de la legislatura?


No
 
Un objectiu que es fixa l'Ajuntament.
20/05/2022 | 12:02
Fomentant la taronja com a postre a bars i restaurants
J.M.

Una taronja com a postre per tancar el dinar. Aquest és l’objectiu que s’ha fixat l’Ajuntament perquè els establiments del sector de la restauració de Sóller incorporin en el seu menú la fruita més típica de la vall per oferir-la als seus clients, especialment aquells que defugen de menjar dolços.

El regidor de Promoció Econòmica, Sebastià Aguiló, ha explicat que en breu posarà en marxa aquesta iniciativa que es traduirà en una campanya als restaurants. Tal i com ha explicat “la finalitat és que els restaurants ofertin als seus clients la taronja com a fruita”. I és que segons ha explicat Aguiló, actualment es dona la paradoxa que si bé la vall és el punt de referència en el cultiu de cítrics a Mallorca “després resulta que si vas a un restaurant a molts d’ells no tenen taronges per oferir-te”. Aguiló proposarà que a més d’oferir la peça de fruita com a tal, els establiments es sumin a la campanya i incloguin dins les seves cartes de menú de postres a partir d’aquesta fruita com ara la taronja ensucrada, la taronja amanida amb licor o símplement grills de taronja.

“L’objectiu final és potenciar el consum de la taronja de Sóller tot l’any” ja que “aquesta iniciativa no sols ha de quedar circumscrita a la Fira de la Taronja”, ha afirmat el regidor que creu que comptarà amb la complicitat dels establiments de restauració per donar un nou impuls a la comercialització de la fruita local per excelència.
Aguiló creu que oferir taronja és “totalment compatible” amb la carta de postres que tenen els restaurants i “a la vegada serveix per donar a conèixer la nostra fruita i ajudar al sector”.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a