Diari digital de la comarca de Sóller
Dilluns, 4 de juliol de 2022   |   08:26
 
Enquesta  
És correcta la xifra de 45 punts de fondeig d’embarcacions per al Port de Sóller?

Són massa pocs

És excessiu
 
Les obres del teatre, aquesta setmana.
21/05/2022 | 09:45
El Defensora duplicarà l'escenari
J.M.

El teatre Defensora Sollerense tendrà un escenari més ampli que duplicarà la superfície respecte a la que tenia abans gràcies a una ampliació cap al pati de butaques.

Aquesta va ser una de les apreciacions que va poder constatar dimecres l’Ajuntament amb la visita que va fer l’edil d’Urbanisme, Jaume Bestard (PI), a les obres de remodelació de l’edifici cultural on el municipi inverteix una partida de 600.000 euros.

En el transcurs de la seva visita, Jaume Bestard va assenyalar que la segona fase de la reforma estarà conclosa el mes de setembre sempre que es compleixin els terminis prevists al projecte. Les obres que s’executen actualment consisteixen a reforçar l’estructura de l’edifici i la caixa escènica. Precisament els operaris treballen en el muntatge de l’estructura sobre l’escenari sobre la qual s’hi instal·larà la maquinària de les tramoies i les bambolines.

L’edil va explicar que “actualment es treballa en estructures i tasques que després de la reforma no es veuran, encara que són molt importants”. Així, va posar com a exemple els treballs de reforç que es duen a terme a diferents parts de l’escenari, de la platea i del pati de butaques del teatre.

Un dels punts que va destacar el regidor durant la seva visita a les obres del teatre va ser l’ampliació de l’escenari que es prolongarà fins a l’altura de les llotges laterals. D’aquesta manera, l’escenari duplicarà la superfície respecte a la que tenia abans que s'iniciés la reforma.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a