Diari digital de la comarca de Sóller
Dilluns, 4 de juliol de 2022   |   07:27
 
Enquesta  
És correcta la xifra de 45 punts de fondeig d’embarcacions per al Port de Sóller?

Són massa pocs

És excessiu
 
Un instant de la votació al ple
24/05/2022 | 15:49
Durs enfrontaments per aprovar el pressupost
saveu.cat

El ple de l'Ajuntament de Sóller ha aprovat avui migdia el pressupost general de la institució que apuja a un import consolidat de 23 milions d'euros, 18 dels quals seran gestionats per l'Ajuntament, mentre que la resta recaurà en les empreses públiques Sóller 2010 i Funerària Municipal Sóller.

Si més no, la sessió ha vengut marcada pels durs enfrontaments dialèctics entre representants de l'equip de govern i de l'oposició. El més intens ha estat el protagonitzat per Laura Celià (Més) i Carlos Darder (PP).

Des de les files de l'oposició s'ha recriminat que l'equip de govern no hagi aprovat pressuposts durant dos anys, que ha incrementat partides en despesa ordinària, que pràcticament no es preveu inversió o que el pressupost no marca un full de ruta. Des de l'equip de govern, els seus portaveus han defensat postures totalment oposades i han retret als partits del pacte la falta de gestió durant l'anterior legislatura.

També en aquest ple els ulls estaven posats en el regidor Jaume Bestard, que va deixar caure la possibilitat que no votàs a favor dels comptes. Al final, el regionalista del PI hi ha votat a favor.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a