|
La Cooperativa Agrícola Sant Bartomeu de Sóller, la finca familiar Cas Curial i Estel Nou s'han unit per treure al mercat un nou producte agroalimentari de quilòmetre zero i ecològic. Es tracta d'una línia de confitura, de taronja i de llimona, que a partir d'ara es trobarà a la botiga de la Cooperativa i que més endavant anirà ampliant el seu cercle comercial.
Joaquín Pourqué, Marga Morey i Pere Joan Oliver han estat els encarregats de presentar en societat del nou producte, controlat pel Consell Balear de la Producció Agrària Ecològica (CBPAE), que vol contribuir a l'economia circular (l'hort on es cullen els cítrics, el lloc de producció de la confitura i el punt de venda són tots a Sóller) i a potenciar l'agricultura ecològica, un dels actuals pilars de la Cooperativa de Sóller.
La producció de la nova línia de confitura és, ara per ara, molt limitada i s'anirà ampliant en el futur, sempre amb taronja i llimona locals i sempre amb producció ecològica.
Anterior | Tanca | Següent | Compartiu-ho a |