Els 11 jugadors titulars del primer partit de la competició contra el Mercadal.
12/09/2022 | 10:15
Derrota contra el Mercadal al debut de lliga
SaVeu

Aquest cap de setmana passat va arrancar la Tercera Divisió de futbol, on enguany hi juga el C.F. Sóller. El conjunt de la Vall no va obtenir el resultat esperat en el seu debut, finalitzant aquest primer enfrontament de la competició oficial amb una derrota per 3 a 0.

L'equip dirigit pel tècnic Miquel Soler es va desplaçar el dissabte fins a Menorca, per enfrontar-se al complicat Mercadal. Els jugadors sollerics varen viatjar molt motivats i amb ganes de començar amb bon peu el seu camí per la complicada Tercera Divisió.

El partit, amb el qual s'inaugurava oficialment la competició, es va complicar des del principi pels interessos del Sóller. Al minut 12, els locals varen aconseguir adelantar-se al marcador. Aquest primer gol ja va condicionar tot el partit, ja que els menorquins agafaren confiança des de l'inici i els sollerics no aconseguiren trobar-se còmods davant un rival que va fer notar el factor de jugar a casa.

Ja a la segona part, als minuts 50 i 69, el Mercadal va marcar dos gols més amb els que va tancar el partit, certificant així els primers tres punts per als seus interessos. Els sollerics intentaren reaccionar però es varen veure superats per un sòlid Mercadal.

El pròxim diumenge arribarà el torn del debut al Camp den Maiol. El conjunt de Miquel Soler s'enfrontarà aquest dia a les 17 hores al Llosetense A, el qual va empatar a 1 a casa contra el Santanyí. El Sóller intentarà, davant tota la seva gent, millorar el joc i les sensacions del primer partit a Menorca, per obtenir els primers i desitjats tres punts de la competició.