Diari digital de la comarca de Sóller
Dilluns, 29 de maig de 2023   |   10:08
 
Enquesta  
Qui ha de governar l'Ajuntament de Sóller la legislatura 2023-2027?

El PP en solitari
PP i Seny
Més, Seny i PSOE
 
Alumnes d'Es Puig, avui dematí, al pati del centre.
12/09/2022 | 11:42
Els alumnes tornen a les aules
G.M.

Els alumnes d’educació Infantil, Primària i Secundària s'han incorporat avui als respectius centres educatius després del calorós estiu en un nou curs escolar carregat de novetats. La primera d’elles és que ja no quedaran vestigis de les dures mesures de distanciament que havien marcat els dos cursos precedents a causa de la pandèmia de la covid, i la segona és l’entrada en vigor de la nova llei educativa, la LOMLOE, que aquests dies té revolucionat el cos docent perquè duu associats nombrosos canvis que s’han de començar a aplicar a partir d’aquest mateix mes de setembre.

La nova llei s’aplicarà progressivament al llarg de dos anys: enguany els cursos senars i l’any que ve la resta. Planteja un nou enfocament en la manera d’ensenyar i d’aprendre, amb menys classes magistrals i més experimentació per part dels alumnes, a base de treballar per projectes, l’aplicació pràctica dels coneixements adquirits i més accions de cara a utilitzar allò après en el món real, per descobrir la utilitat de l’aprenentatge.

Els alumnes d'FP tornaran a les aules el proper dia 23.

A Sóller seran uns 1.700 els alumnes que arrancaran el curs. Els del Port ho fan a l'espera que es posin en marxa les obres del nou poliesportiu i els de l'Institut pendents de les obres de millora de la cuina del centre i les persianes. A Fornalutx els 54 alumnes esperen que al llarg d'aquest curs comencin les obres de construcció del nou centre educatiu. Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a