Diari digital de la comarca de Sóller
Diumenge, 16 de juny de 2024   |   20:28
 
Enquesta  
Quina nota poses al batle Miquel Nadal després d’un any governant?

0 - 2‘5
2‘5 - 5
5 - 7‘5
7‘5 - 10
 
L'oratori, engalanat de paperins
13/09/2022 | 15:55
Les darreres festes d'estiu
saveu.cat

La barriada de l'Alqueria del Comte tancarà, aquest cap de setmana, el calendari de festes de barriada de l'estiu. Ho farà a partir de divendres amb un passacarrers i la lectura d'un pregó que obrirà un programa que s'allargarà fins diumenge a vespre.

Els veïnats de la barriada han treballat aquests dies en decorar els carrers amb paperins, mentre que des de l'Ajuntament s'ha procedit a fer la neteja del parc infantil de la plaça del Molí de Can Negre i de la creu de terme. 

El pregó anirà a càrrec enguany de Joan i Pere Rullan i Biel Sampol, que recentment varen participar a un concurs a la televisió autonòmica. Un dels actes més curiosos que presenta el programa serà el concurs de truites i posterior degustació. Les festes es complementaran amb música, jocs infantils i activitats lúdiques, així com la missa solemne que es celebrarà a l'oratori de Sant Felip Neri.

Les festes de l'Alqueria del Comte tancaran el calendari de festes d'estiu que s'han celebrat a Sóller en els darrers mesos. Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a