Diari digital de la comarca de Sóller
Diumenge, 16 de juny de 2024   |   21:26
 
Enquesta  
Quina nota poses al batle Miquel Nadal després d’un any governant?

0 - 2‘5
2‘5 - 5
5 - 7‘5
7‘5 - 10
 
Representants de la plataforma es reuniren, dilluns, amb la consellera d'Afers Socials, Fina Santiago.
16/09/2022 | 10:00
El centre de dia no obrirà abans de 2024
SaVeu


El centre de dia que s’ubicarà a l’antic escorxador municipal no serà una realitat accessible als seus potencials usuaris fins l’any 2024, exercici en el que es donaran per acabades les obres de rehabilitació de l’immoble per adaptar-lo als nous usos sociosaniataris.

El calendari que seguirà la Conselleria d’Afers Socials per fer realitat el centre va ser l’eix de la trobada que representants de la Plataforma Pro Centre de Dia varen mantenir fa uns dies amb la consellera Fina Santiago. En posterioritat a la reunió, des de la plataforma varen explicar que el conveni amb l’Ajuntament està sent revisat pels tècnics del Govern abans de donar-li el vistiplau. Una vegada que les dues parts el firmin, el calendari preveu treure a licitació l’obra dins el proper exercici perquè les obres quedin llestes en el següent, és a dir en el 2024.

La firma de l’acord entre Sóller i el Govern es podria materialitzar dins el proper mes d’octubre, segons han assenyalat des de la plataforma ciutadana.

“Prioritari”

Per altra banda, aquesta entitat ha insistit en reclamar a l’Ajuntament celeritat en la tramitació de la llicència perquè la residència Fontsana pugui crear el seu centre de dia. Segons la plataforma és un “projecte prioritari” a fi que es creïn quinze noves places per a persones dependents i considera que “és una vergonya i un endarreriment social no comptar amb l’assistència pública, professional i humana d’aquesta mena de serveis sociosanitaris des de fa desset anys quan tancaren l’hospici”.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a