Divendres, 19 d'abril de 2024   |   02:37

L'equip va caure davant el segon classificat.
28/11/2022 | 09:40
Nova derrota a casa
SaVeu

El segon classificat tampoc fou el rival idoni per canviar la dinàmica negativa de l'equip pel que fa a resultats. Els eivissencs de la Penya Independent, actuals segon classificat de Tercera Divisió, es varen endur dissabte els tres punts de Can Maiol després de guanyar per 1-4 el partit corresponent a l'onzena jornada de lliga.

I això que foren els de la vall els que s'avançaren en el marcador. Precious va anotar l'1-0 en el minut 22. Però el resultat no es va poder mantenir. Deu minuts més tard la Penya Independent igualava amb la consecució de l'1-1.

Ja a la segona part els eivissencs aconseguiren els altres tres gols que certificaven la seva victòria. En el minut 58 arribà l'1-2 que els avançava en el marcador. I ja en el tram final els altres dos gols que tancaven el partit: l'1-3 en el minut 83 i l'1-4 en el minut 89.

El proper partit del C.F. Sóller serà dissabte al terreny de joc del Collerense. El partit s'ha previst a les 17:30 hores del capvespre.