Diari digital de la comarca de Sóller
Dimecres, 4 d'octubre de 2023   |   14:45
 
Enquesta  
S’ha de prohibir l’estacionament a la carretera de desviació?


No
 
El fogueró de Plaça del 2019
12/01/2023 | 15:39
Tornen els focs i les beneïdes
saveu.cat

Sóller cremarà de valent, en sentit figurat, a partir d'aquest cap de setmana quan s'encenguin els primers foguerons de Sant Antoni. I és que al llarg dels propers dies s'aniran alternant diferents focs de caire públic i privat amb motiu de la festivitat que es complementaran amb altres que organitzen partits polítics i entitats socials. Els actes festius conclouran el proper dia 22 amb la recuperació de les tradicionals beneïdes i les carreres de cintes.

Els primers en calar foc a la llenya serà la cooperativa Sant Bartomeu, que ho farà demà vespre amb el seu Sant Antoni Novell. El foc que organitza l'Ajuntament s'encendrà dilluns a vespre, vigília de la festivitat de Sant Antoni. Estol de Tramuntana, els Xeremiers de Sóller i els Esclatabutzes participaran a la festa per animar la vetllada amb la seva música i dimonis. L'Ajuntament donarà begudes, pa amb oli i ensaïmada.

Al llarg de la propera setmana diversos partits polítics celebraran el seu fogueró, així com els clubs de la Tercera Edat, entre d'altres. Sóller encén a partir d'aquest dissabte una intensa setmana d'activitats dedicades al patró dels animals.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a