Diari digital de la comarca de Sóller
Diumenge, 16 de juny de 2024   |   20:46
 
Enquesta  
Quina nota poses al batle Miquel Nadal després d’un any governant?

0 - 2‘5
2‘5 - 5
5 - 7‘5
7‘5 - 10
 
La carretera del Puig Major, avui dematí. (Foto: Alberto Darder)
23/01/2023 | 09:47
La neu cobreix els cims de Mallorca
G.M.

Els cims de Mallorca, a partir dels 500 metres d'altitud, han aparegut avui dematí coberts de neu amb una gruixa variable. Les previsions d'ahir eren que la neu podia arribar a baixar fins als 300 metres.

En aquest moment el Consell de Mallorca té tancada la carretera del Puig Major, entre el Mirador de Ses Barques fins al Coll de Sa Batalla. Feia cinc anys que no queia sobre Mallorca una nevada tan abundant.

Una fina precipitació caiguda durant la nit s'ha convertit en neu gràcies a la baixa temperatura nocturna. L'AEMET ha informat que a la Serra d'Alfàbia el termòmetre ha baixat fins als 2'4 graus negatius i a les 8 del dematí continuava essent negativa, amb un registre de -1'7. A Son Torrella han baixat fins als -1'3 graus i a Lluc han arribat als 0 graus. 

Els registres de precipitació han estat, en general, molt dèbils. L'AEMET informa de 6 litres a Son Torrella i de 3 al Port de Sóller, per la qual cosa el gruix de neu no és important.

La previsió per aquest dilluns és de cel ennuvolat i precipitacions ocasionals dèbils. Aquesta pluja podria ser també en forma de calabruix o de neu, tenint en compte que aquest supòsit seria dels 500 metres en amunt.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a