Diari digital de la comarca de Sóller
Dimecres, 22 de maig de 2024   |   01:07
 
Enquesta  
Et va parèixer bé el nou itinerari de la processó de l’Ofrena a la Mare de Déu de la Victòria?


No
 
Els vehicles, a l'interior del túnel.
25/01/2023 | 15:17
Atrapats per la Challenge
G.M.

Centenars de vehicles han quedat atrapats a l'interior del Túnel de Sóller aquest migdia a causa del pas de la Challenge Mallorca per la carretera del Coll, amb la qual cosa s'ha interromput el trànsit rodat per aquesta via i s'ha creat una important acumulació de vehicles en aquest espai.

L'espera a l'interior de la galeria ha estat de poc més de mitja hora per als centenars de vehicles que pràcticament omplien tota la longitud del Túnel. Tenint en compte el fred que fa aquests dies, molts dels conductors han optat per mantenir els motors dels vehicles en funcionament per poder tenir activada la calefacció, la qual cosa ha provocat que l'aire a l'interior de la galeria subterrània fos "irrespirable", segons diversos testimonis.

També han explicat haver vist les senyalitzacions que indicaven la probabilitat de talls intermitents a la carretera, "però mai no ens pensàvem que aquests talls es poguessin fer dins el túnel".

Tant divendres com dissabte, la volta ciclista tornarà a tenir etapes que transcorren per carreters de la comarca.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a