Diari digital de la comarca de Sóller
Dijous, 18 d'abril de 2024   |   00:06
 
Enquesta  
Quina nota poses al servei d’autobusos del TIB?

0 - 2‘5
2‘5 - 5
5 - 7‘5
7‘5 - 10
 
La presentació s'ha fet avui a Bunyola
30/01/2023 | 15:32
Més freqüències pel bus de Deià
saveu.cat

El servei de bus de la línia 203 modificarà els seus horaris amb els quals avança les seves sortides matinals per tal que els usuaris puguin arribar a la destinació final de Palma abans de les 8 hores del dematí.

D'aquesta manera, a partir de dimecres els usuaris de Deià i Llucalcari disposaran d’un servei que els permetrà arribar a Palma abans, cosa que havien reivindicat usuaris i l'Ajuntament de Deià. El nou horari de la línia incorpora de dilluns a divendres una sortida a les 6.05 hores del dematí des del Port de Sóller; d’aquesta manera, es podrà arribar a Palma a les 7.20 hores.

El servei també es reforça a la franja central del dia i passa de quatre a cinc expedicions per sentit entre les 12 hores i les 17 hores. I també s’incorpora una darrera sortida des de Palma a les 22 hores, segons ha informat avui el director general de Mobilitat del Govern, Jaume Mateu.

Per altra banda, l’actual línia 303 que connecta l’ Hospital Joan March amb Palma modifica el seu itinerari amb una nova extensió del servei fins al nucli de Bunyola. D’aquesta manera a partir de dimecres hi haurà sis anades i tornades entre Bunyola i l'Hospital Joan March durant tota la setmana. Les expedicions entre l’Hospital i Bunyola a les hores puntes del dematí i el migdia es faran amb un taxi ofert per l’empresa operadora del servei. Així doncs, els treballadors que fan el torn de 8 hores a 15 hores, tant si vénen de Bunyola com de Palma/Palmanyola, podran accedir a l’Hospital còmodament amb el transport públic.

També la línia 205 Bunyola-Palma passa a circular per una nova parada situada a la rotonda d’entrada a les instal·lacions de l’empresa TIRME i al camí de sa Fita, que permetrà també l’accés a l’ urbanització Can Garriga.  A més s’incrementa l’oferta i s’aconsegueix així tenir un servei cada 45 minuts durant tot el dia.
Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a