Diari digital de la comarca de Sóller
Diumenge, 25 de febrer de 2024   |   23:19
 
Enquesta  
Quin percentatge de producte agroalimentari local entra a ca vostra?

Del 0 al 15%
Del 25 al 50%
Del 50 al 75%
Del 75 al 100%
 
Moment del trasllat de la nova caldera, dissabte
02/02/2023 | 16:07
El Puig recupera la calefacció
saveu.cat

A partir de demà la nova caldera del col.legi públic Es Puig funcionarà a ple rendiment per donar calefacció a les aules del centre, ja que avui ha quedat totalment instal.lada i el servei tècnic autoritzat ha certificat que està apta per al seu ús.

Amb aquesta actuació el municipi ha duit a terme una inversió de prop de 30.000 euros que també posarà fi a la polèmica que es va suscitar la setmana passada, quan en plena onada de fred el centre no va disposar de calefacció i va aixecar les protestes dels pares d'alumnes. El municipi va habilitar calefactors provisionals per millorar la comfortabilitat de les aules.

El batle Carlos Simarro ha manifestat el seu malestar amb la Conselleria d'Educació “ja que substituir una caldera és una inversió ja important que correspon al Govern i no a l'Ajuntament, al qual sí que correspon el manteniment del centre”. Ha lamentat que el departament que dirigeix Martí March "ha substituït calderes a altres centres de l'illa però en canvi a Sóller no ha fet res". Ha posat com a exemples centres de Llucmajor o Palma. Per Simarro “el Govern tracta els sollerics com a ciutadans de segona” i ha recordat que “en quatre anys Educació no ha fet ni una sola inversió escolar de les compromeses a Sóller”.



Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a