Diari digital de la comarca de Sóller
Diumenge, 16 de juny de 2024   |   20:37
 
Enquesta  
Quina nota poses al batle Miquel Nadal després d’un any governant?

0 - 2‘5
2‘5 - 5
5 - 7‘5
7‘5 - 10
 
Les futures Valentes Dones de 2023.
05/02/2023 | 08:54
Esperança Oliver i Magdalena Mestre, les elegides
G.M.

Esperança Oliver Ramon i Maria Magdalena Mestre Arbós conformen la parella elegida per fer el paper, durant la propera Fira i Firó, de les Valentes Dones. Elles seran les encarregades de substituir Maite Mas i Marta Bauzà, actuals Valentes Dones.

L'elecció va tenir lloc ahir vespre al Centre Parroquial Victòria en el marc d'una festa en la que hi va participar una part important dels participants a la festa del Firó, socis dels col·lectius organitzadors. Els votants havien d'elegir entre Eserança Oliver Ramon i Maria Magdalena Mestre Arbós o María José Aguiló Seguí i Magdalena Martorell Coll.

Durant la vetllada, els assistents pogueren veure per primera vegada els nous caparrots de les Valentes Dones que, a més de tot, ballaren la "Dansa dels caparrots de les Valentes Dones", que és obra de Pilar Calafell, professora de música i membre dels Xeremiers de Sóller i de la Banda de Música.

Un fogueró i una torrada, a més de música en directe, va animar la vetllada de votacions.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a