Diari digital de la comarca de Sóller
Diumenge, 16 de juny de 2024   |   20:01
 
Enquesta  
Quina nota poses al batle Miquel Nadal després d’un any governant?

0 - 2‘5
2‘5 - 5
5 - 7‘5
7‘5 - 10
 
L'escola de Sa Rutlana
20/02/2023 | 15:30
A concurs la nova escola de Fornalutx
saveu.cat

El Consell de Govern ha aprovat aquest dilluns la licitació de les obres de reforma i ampliació del CEIP Fornalutx per valor d'1'1 milions d'euros.

Aquesta actuació de reforma i ampliació del CEIP Fornalutx dotarà el centre d´un nou edifici de dues plantes (PB+1), que tindrà sis aules noves i una superfície construïda de 383 metres quadrats. Un cop licitades les obres, es preveu un termini dexecució de vuit mesos.

El nou edifici es construirà a la zona ocupada actualment per l'aula unitària, fet que implica la demolició d'aquest edifici i dels vestidors i les aules de suport existents.

El projecte planteja un accés des del nivell on actualment se situa l'aula d'educació infantil, i un segon accés a través d'un passadís des del carrer de sa Rutlana, que alhora farà de porxo de l'accés de la planta baixa. A més, es distribuirà en dues plantes i s'organitzarà respecte d'un eix central ocupat pel distribuïdor i els accessos, des del qual s'accedirà a les aules ia la zona de serveis.

Cada planta disposarà de tres aules de grup, si bé les aules de planta baixa estaran separades per envans mòbils acústics, que permeten crear una sala polivalent amb una superfície total de 95 metres quadrats.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a