Diari digital de la comarca de Sóller
Diumenge, 16 de juny de 2024   |   19:55
 
Enquesta  
Quina nota poses al batle Miquel Nadal després d’un any governant?

0 - 2‘5
2‘5 - 5
5 - 7‘5
7‘5 - 10
 
Un operari d'Aqualia, entrant en un dels dipòsits d'aigua potable.
21/02/2023 | 13:45
Aqualia fa la neteja anual dels dipòsits
saveu.cat

L'empresa concessionària del servei d'aigua a Sóller, Aqualia, ha iniciat aquests dies el Pla Anual de Neteja i Desinfecció dels Dipòsits d’Aigua que abasteixen al municipi. Aquestes tasques formen part del Pla d’Autocontrol i Gestió del Subministrament del Servei Municipal d’Aigües, pel qual s’estableixen els criteris tècnic-sanitaris de la qualitat de l’aigua de consum, el seu control i subministrament, i de les “Directrius generals del programa de vigilància de les aigües de consum humà de les Illes Balears” de la Conselleria de Salut i Consum. 

Al llarg de les darreres setmanes s’han netejat i desinfectat els dipòsits Sa Talaia i Biniaraix, Cementiri, Pau Noguera i Es Través. En cadascuna de les actuacions s’ha buidat el dipòsit, s’han eliminat les partícules sedimentades i incrustacions i s’han fet les reparacions que han estat necessàries. A més, s’ha procedit a la desinfecció de l’interior dels dipòsits i a comprovar la qualitat abans de restablir el subministrament de l’aigua. Aquestes tasques s’han duit a terme sense tallar el subministrament.

Des d'Aqualia han explicat que la realització d’aquests treballs és important per assegurar la qualitat de l’aigua emmagatzemada en els dipòsits, la qual posteriorment és distribuïda a tota la població.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a