Diari digital de la comarca de Sóller
Dimarts, 16 de juliol de 2024   |   17:36
 
Enquesta  
És correcta la resposta que dona l’Ajuntament al moviment ciutadà SOS Sóller?


No
 
La façana principal del centre parroquial.
27/02/2023 | 07:58
Els grups musicals es traslladaran al Victòria
SaVeu

Els grups musicals que tenen la seva seu i les sales d’assatjos a Ses Escolàpies es traslladaran durant un any al teatre Victòria amb motiu de les obres de reforma que es duran a terme al casal municipal.

L’Ajuntament ha arribat a un principi d’acord amb la Parròquia de Sóller, titular del centre Victòria, perquè els diferents grups que conformen l’Associació Músics de Sóller puguin ocupar les seves sales durant un termini que es preveu que sigui d’un any.

El regidor de Cultura, Miquel Nadal (PP), ha mantengut aquesta setmana una trobada amb els responsables d’aquests grups i ha explicat que “el lloc més idoni per traslladar-los és el Victòria”, raó per la qual l’Ajuntament ha entaulat contactes amb el rector Eugeni Rodríguez que s’ha mostrat predisposat a donar lloc a aquestes entitats culturals durant el temps que duri la reforma de Ses Escolàpies.

Per altra banda, Nadal també ha informat que quatre grups de l’Agrupament Escolta que utilitzen dependències del casal municipal també es reubicaran al centre parroquial Victòria durant les obres de Ses Escolàpies. Amb el trasllat de l’Escola de Música al Puig, la Vila té a una passa reubicar el gruix important d’entitats a altres edificis.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a