Dimecres, 17 d'abril de 2024   |   01:56

Els dos capitans i l'àrbitre. (Foto: futbolbalear)
27/02/2023 | 09:19
Nova derrota per la mínima
SaVeu

Tercera derrota consecutiva del C.F. Sóller per la mínima. L’equip va encaixar ahir un resultat que l’allunya de la salvació quan manquen vuit jornades per acabar el campionat de lliga.

Després dels tres triomfs consecutius que va encadenar l’equip i que semblava que donava esperances per a la salvació, ara han arribat tres resultats negatius que han frenat l’eufòria.

Ahir a Can Maiol el Poblense va tirar d’ofici i es va fer amb els tres punts que li permeten seguir en la lluita per jugar la fase d’ascens a la Segona RFEF.

El partit va començar amb una gran ocasió per a cada equip, que aconseguiren estavellar la pilota al pal. Però el 0-0 es va mantenir fins que al minut 18 Jaume Calonge va superar a Miquel Amengual. Els sollerics intentaren neutralitzar aquest gol abans d’arribar al descans, però es trobaren amb uns poblers molt centrats en defensa que no donava opcions.

A la segona part el Sóller va ordenar canvis tàctics per ser encara més ofensiu. L’equip va tenir el domini i també la possessió de la pilota. Però ben igual que a la primera part el Poblense es va fer fort en defensa i va defensar amb ungles i dents el gol anotat a la primera part.

En aquest sentit, els minuts anaven passant amb un Poblense replegat al darrera que optava per muntar ràpides contres cada vegada que tenia la possibilitat de fer-ho.

Tot i això, el marcador ja no es va moure i el partit va morir amb el 0-1. En el tram final el Sóller es va quedar amb deu homes per l’expulsió d’Àlex Latorre.