Diari digital de la comarca de Sóller
Dimarts, 16 de juliol de 2024   |   16:50
 
Enquesta  
És correcta la resposta que dona l’Ajuntament al moviment ciutadà SOS Sóller?


No
 
Bestard i Aguiló, candidats
08/03/2023 | 15:30
Bestard i Aguiló, candidats a batle
saveu.cat

El PI va presentar ahir vespre Jaume Bestard com el candidat a batle a les eleccions municipals que es celebraran el proper mes de maig. Per la seva banda, Seny i Sentit ha donat a conèixer avui que Sebastià Aguiló serà el seu cap de cartell.

Els regionalistes varen celebrar un acte al casal de Can Dulce on varen presentar Bestard com la seva aposta per presentar-se als comicis. A la cita hi varen prendre part responsables insulars de la formació, afiliats i simpatitzants que varen recolzar Bestard en el que serà la tercera ocasió en la que es presenta com a candidat a batle.

Per la seva banda, Sebastià Aguiló hi concorrerà per segona vegada. En aquesta ocasió liderant el projecte de Seny i Sentit que va forjar a mitjans de la present legislatura quan els simpatitzants varen abandonar Ciutadans per donar forma a un partit d'àmbit municipalista.

Bestard i Aguiló formen part de l'equip de govern municipal fruit dels pactes assolits amb el PP. El primer d'ells ostenta la cartera d'Activitats, Obres i Urbanisme, mentre que el segon és el responsable de Turisme, Promoció Econòmica i Agricultura i Pesca. En les passades eleccions el PI i Ciutadans varen obtenir un representant cada un.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a