Diari digital de la comarca de Sóller
Dijous, 18 d'abril de 2024   |   00:10
 
Enquesta  
Quina nota poses al servei d’autobusos del TIB?

0 - 2‘5
2‘5 - 5
5 - 7‘5
7‘5 - 10
 
El Hi Point va quedar destruït per la borrasca Juliette.
20/03/2023 | 08:04
El Hi-point canviarà de lloc
SaVeu

L’Ajuntament instal.larà a la zona del passeig Es Través l’estació de mesurament dels rajos solars (denominat Hi Point) després que el temporal marítim que va dur la borrasca Juliette el destrossàs. Estava situat a la plaça de Sa Torre i el fort vent va fer que aquest equipament quedàs totalment destruït.

El regidor de Turisme, Sebastià Aguiló, ha informat que l’empresa subministradora d’aquesta estació assumirà les despeses dels danys que va patir la que hi havia a la plaça de Sa Torre i que va entrar en servei l’estiu de 2020. Segons Aguiló, la ciutada empresa instal.larà un nou Hi Point al passeig Es Través en una zona més resguardada del vent i dels temporals marítims.

El responsable de Turisme ha explicat que la instal.lació que hi havia a Sa Torre estava assegurada, per la qual cosa l’empresa que el va instal.lar s’ocuparà de col.locar un equip “que fins i tot tendrà millors prestacions que el que hi havia” fins que el temporal se’l va endur per endavant.

El Hi Point que va desaparèixer amb el temporal es caracteritzava per tenir un semàfor de colors que, de forma molt visual, informava als usuaris de la platja de la intensitat de la radiació ultraviolada del sol. A més, els usuaris podien realitzar-se un informe personalitzat sobre les mesures preventives a adoptar contra el càncer de pell en funció de les característiques físiques de cada un. A més de proporcionar informació digital actualitzada de Sóller i com prevenir malalties a la pell, també aportava consells sobre hàbits de vida saludable i disposava d’un desfibril.lador extern semiautomàtic per permetre actuacions ràpides de socorrs.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a