Diari digital de la comarca de Sóller
Diumenge, 16 de juny de 2024   |   20:08
 
Enquesta  
Quina nota poses al batle Miquel Nadal després d’un any governant?

0 - 2‘5
2‘5 - 5
5 - 7‘5
7‘5 - 10
 
Imatge de l'estació de radar
22/03/2023 | 15:32
El Puig Major, en maniobres de l'Exèrcit
saveu.cat

Al voltant de 200 soldats dels exèrcits de Terra, Armada i Aire participen aquests dies en l'exercici "Eagle Eye" que es desenvolupa a les Illes Balears i en el que hi participa de forma activa l'Esquadró de Vigilància Aèria (EVA-7) en base al Puig Major.

L'objectiu d'aquest contingent militar integrat a l'anomenat Comandament Operatiu Aeroespacial (MOA), l'objectiu del qual consisteix en aportar a l'estructura operativa de les Forces Armades les capacitats, entrenades i en condicions de realitzar les tasques permanents de vigilància i defensa aèria del territori nacional, 24 hores al dia durant tots els dies de l'any.

El Ministeri de Defensa ha indicat en un comunicat, que l'"Eagle Eye" és de gran rellevància a favor de destacar com treballen les unitats assignades per exercir la presència, vigilància i dissuasió per a la missió permanent de defensar el territori nacional.

L'exercici, en el que hi participarà el rei Felip VII, es perllongarà fins divendres, uns dies durant els quals es realitzaran diferents missions de vigilància aèria de caràcter defensiu com a resposta a incursions i moviments d'aeronaus no identificades.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a